om djurslands flytteforretning

Djurslands Flytteforretning ApS klarer alle former flytninger. Dem, der bare skal rundt om hjørnet og dem, der skal fra Gedser til Skagen.

Vi flytter for virksomheder og private. For dem, der skal flytte sammen, flytte hjemmefra, flytte i hus eller op under taget. Og vi flytter for dem, der skal til det store udland og hjem igen.

Vi har udstyret og det erfarne mandskab til at tage kyndigt hånd om enhver flytning.

Vi er bevidst om det ansvar, der følger med, når vi håndterer jeres ejendele. Derfor er vores indsats professionel hele vejen igennem.

Kontakt Djurslands Flytteforretning ApS for assistance til flytningen eller læs mere om, hvad vi tilbyder, her på siden.

Søger du et erfarent flyttefirma?

Vi flytter for både private og erhverv, og hjælper gerne dig eller din virksomhed med en kommende flytning. Kontakt os nu.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kvalitetsbevidst service

Hos Djurslands Flytteforretning ApS er vi meget kvalitetsbevidste, og går op i at du får den bedste service ved alle opgaver.

Pålidelige flyttefolk

Vi vil udføre din flytning sikkert, professionelt og såfremt kunden ønsker det, til en fornuftig fast pris - kontakt os allerede i dag.

Masser af gode anmeldelser

På Trustpilot samler vi på tilfredse kunder. Læs hvad vores kunder mener om os og vores service, ved at klikke her:

Kontakt vores flytteforretning

Hos Djurslands Flytteforretning ApS er vi meget kvalitetsbevidste, og går op i at du får den bedste service. Om du har brug for hjælp til at flytte lejlighed, flytte til nyt kontor eller brug for opbevaring imens du venter på dine nye nøgler, er vi flyttefirmaet for dig.

Djursland Flytteforretning ApS   +45 8634 6810    info@djursflyt.dk    CVR-nummer: 26820332

instagram    facebook-app-logo