Erhvervsflytning nær Århus

Få pålidelig og effektiv hjælp til erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte til nye lokaler, eller skal der blot flyttes rundt internt i virksomheden? Uanset hvilken form for erhvervsflytning du har brug for professionel hjælp til, så står vi hos Djursland Flytteforretning ApS klar til at løfte opgaven.

Djursland Flytteforretning ApS har base i Ebeltoft, men vi tilbyder pålidelig og effektiv hjælp til erhvervsflytning i hele Danmark og Europa. Vi hjælper oftest virksomheder i Randers, Århus og omegn samt hele Djursland.

5 fordele ved at lade os varetage din erhvervsflytning

Der er en række fordele ved at lade lige netop vores virksomhed varetage din erhvervsflytning. Her ønsker vi især at fremhæve følgende:

  1. Vi er utrolig servicemindede, og vi går op i at sikre os, at du får en god oplevelse
  2. ​Vi er villige til at gå meget langt for vores kunder, og vi tilbyder en 100 % erstatning i tilfælde af, at noget går i stykker under vores varetægt
  3. ​Vi er pålidelige og til at regne med
  4. Vi passer godt på din virksomheds ejendele, og vi udfører vores arbejde med fokus på den gode kvalitet
  5. ​Vi kan varetage enhver form for erhvervsflytning – stor som lille

Mulighed for leje af depotrum til opbevaring af møbler og inventar

Vi ved, at der i virksomheder kan være et vekslende behov for arbejdsstationer til medarbejderne. Hvis I for eksempel har flere borde og stole, end I har medarbejdere, og I mangler et sted at opbevare det, indtil I har mulighed for at ansætte mere personale, så kan vi opbevare det i et af vores 200 depotrum.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på din flytning

Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud på lige netop din kontorflytning eller øvrige erhvervsflytning. Det gælder også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for mere information om vores services.

Vi ønsker at give flyttebranchen et bedre ry, og derfor lægger vi stor vægt på altid at levere en service ud over det sædvanlige. Hos os har kunderne altid ret, og vi strækker os meget langt for at sikre os din tilfredshed.

Kontakt vores flytteforretning

Hos Djurslands Flytteforretning ApS er vi meget kvalitetsbevidste, og går op i at du får den bedste service. Om du har brug for hjælp til at flytte lejlighed, flytte til nyt kontor eller brug for opbevaring imens du venter på dine nye nøgler, er vi flyttefirmaet for dig.

(+45) 86 34 68 10
info@djursflyt.dk