Privat flytning

Privatflytning med fokus på den gode service og din tilfredshed

Få pålidelig hjælp til din flytning

Der kan være rigtig mange opgaver at se til i forbindelse med en flytning, og for mange er det nødvendigt at få professionel hjælp til de tunge løft, når møbler og ejendele skal flyttes fra det gamle til det nye hjem.

Hos Djursland Flytteforretning ApS står vi klar til at hjælpe dig med lige netop din privatflytning. Det kan for eksempel være på hele Djursland, i Aarhus eller i Randers, men vi tilbyder flytteservice i hele Danmark samt til og fra Europa, hvis du står og skal flytte til eller fra udlandet.

Derfor skal du vælge vores flytteforretning

Vi går meget højt op i den gode service, så du får en god oplevelse, når du vælger at lade os varetage din privatflytning. Vi leverer en tryg og stabil flytning, præcis som du ønsker, og vi sørger for altid at overholde vores indgåede aftaler.

Vi tilbyder både at hente og bringe dine møbler og dine øvrige ejendele til tiden, og vi sørger naturligvis for at passe godt på det undervejs. Skulle der mod forventning være noget, der går i stykker, så sørger vi for at erstatte det 100 % – det lover vi. Hos os har kunderne nemlig altid ret.

Vi er kvalitetsbevidste og pålidelige, og vi går højt op i at sikre vores kunders tilfredshed. Derfor er vi også villige til at gå meget langt for vores kunder, og det er uden slinger i valsen.

Har du brug for at få opbevaret overskydende møbler?

Hvis du for eksempel flytter fra en større bolig til en mindre, kan det være nødvendigt at leje et opbevaringsrum for at få opbevaret de overskydende møbler. Dette hjælper vi dig gerne med. Vi har et depotfirma, hvor vi lige nu har 200 depotrum, som vi lejer ud til vores kunder.

Vi tilbyder blandt andet også at køre møbler til København, hvis du for eksempel har solgt dem til en anden. Vi står med andre ord klar til at hjælpe dig med lige netop den løsning, som du har brug for i forbindelse med din privatflytning.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din privatflytning

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på din kommende privatflytning. Vores priser bliver skræddersyet ud fra den enkelte opgave, og dermed kan vi sikre dig den bedst mulige pris på din flytning.

Kontakt vores flytteforretning

Hos Djurslands Flytteforretning ApS er vi meget kvalitetsbevidste, og går op i at du får den bedste service. Om du har brug for hjælp til at flytte lejlighed, flytte til nyt kontor eller brug for opbevaring imens du venter på dine nye nøgler, er vi flyttefirmaet for dig.

(+45) 86 34 68 10
info@djursflyt.dk